top of page

Budi Svoj Heroj

IMG_1081_edited.jpg

  PROGRAM ISHRANE   

12.000,00  RSD

LTM.fitt program ishrane je individualan online program koji se prilagođava osobi u zavisnosti od toga šta želi da postigne: mršavljenje/dobijanje na kilaži/održavanje kilaže itd.
Program podrazumeva izradu plana ishrane uzimajući u obzir omiljene namirnice kao i lični tempo i stil života:

post
alergije
intolerancija na hranu
krvna slika i zdravstveno stanje
veganska ili vegeterijanska ishrana
rad sa trudnicama, porodiljama i dojiljama

 

Da li imate problem sa motivacijom?

U teoriji znamo šta treba da jedemo ukoliko želimo da dodjemo do odredjene figure ali problem nastaje onda kada svo to znanje treba da pretočimo u praksu. Da li vam se dešava i da počnete sa određenim režimom ishrane i pridržavate ga se ceo dan, da bi uveče kao da dobili napad pustošenja frižidera? 
 


Zašto nam se to dešava?

Jednostavno - zato što nismo mašine. Nemoguće je pridržavati se preterano restriktivnog programa ishrane u kom zabranjujemo sebi sve što volimo i u čemu uživamo. Ovakvim pristupom utičemo na svoje EMOCIJE koje su, verovali ili ne glavni okidač kada je reč o donošenju odluka. Ukoliko smo nesrećni, osećaćemo se loše, pa  samim tim vrlo brzo odustajemo od donetih odluka.
 


Šta treba da uradimo?

✔️Budimo nežniji prema sebi i držimo se principa 80/20. To znači da SVAKOG DANA 80% obroka budu nutritivno bogati a 20% opušteniji. Ovim principom postižemo mnogo više, znajući da nam ništa nije “ZABRANJENO” pa samim tim nećemo dobijati napade pustošenja frižidera.

 ✔️Naučimo da razlikujemo fizičku od emotivne gladi, da konzumiramo obroke onda kada su nam oni zaista potrebni a ne onda kada nam je dosadno ili smo tužni, anksiozni, depresivni ili ljuti.
 

 


✔️Okružimo se ljudima koji nas podržavaju u našim odlukama. Ukoliko nemamo podršku  porodice, kolega i prijatelja, treba pronaći profesionalnu podršku od strane trenera, nutricioniste, psihologa... Čovek je društveno biće i normalno je da mu je potrebna podrška okoline!

Sa svojim klijentima komuniciram minimum jednom nedeljno i verovali ili ne, najmanje pričamo o ishrani. Ono što je prioritet svakog razgovora su vaša OSEĆANJA. Zanima me šta vas čini srećnim, šta vam teško pada, šta biste voleli da promenimo, koje su vaše slabosti i kako da ih zajedno savladamo.

Pridruži se stotinama zadovoljnih klijenata

Anchor 1
Započni svoj jedinstveni program ishrane

Reci mi šta voliš i šta te ispunjava

bottom of page